Eerst zaaien,
dan oogsten.

Eerst zaaien,
dan oogsten.

Heb jij er last van dat:

  • Jouw vacatures geen reacties krijgen?
  • Je de verkeerde reacties krijgt op vacatures?
  • Concurrenten wél sollicitanten krijgen op hun vacatures?
  • Je te veel vacatures hebt om te vullen?

Heb jij er last van dat: Jouw vacatures geen reacties krijgen? Je de verkeerde reacties krijgt op vacatures? Concurrenten wél sollicitanten krijgen op hun vacatures? Je te veel vacatures hebt om te vullen?

Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de organisaties met vacatures eigenlijk maar 11% van de kandidaten bereikt, de actief werkzoekenden.

Maar de 47% latent werkzoekenden kun je ook bereiken!

Maar de 47% latent werkzoekenden kun je ook bereiken!

Wij verzorgen al jarenlang bewezen succesvolle recruitmentcampagnes op social media voor onze opdrachtgevers. Met onder andere videografie en fotografie, de inzet van WhatsApp en/of een chatbot.

Wij verzorgen al jarenlang bewezen succesvolle recruitmentcampagnes op social media voor onze opdrachtgevers. Met onder andere videografie en fotografie, de inzet van WhatsApp en/of een chatbot.

Meer weten? Start een gesprek met de chatbot op deze pagina!

Meer weten? Start een gesprek met de chatbot op deze pagina!

Succesvolle recruitmentcampagnes gingen je voor sinds januari 2022!

Klik op de cases om de testimonials te lezen.

Klik op de cases om de testimonials te lezen.

Gemeente Beesel

Traineeship beleidsmedewerker jeugd

Thomas Verheijen, HR-adviseur, gemeente Beesel:

"De samenwerking met Communiteers betekent voor ons een inhaalslag op het gebied van professionaliteit/zakelijkheid en het benaderen van een doelgroep die voorheen onbereikbaar was voor ons als kleine gemeente."

Stroomz (voorheen SGE)

Huisarts digitale praktijk

Ervaring opdrachtgever:

"Deze campagne was een pilot voor SGE en tegelijkertijd een test om te zien of er animo is voor een dergelijke functie. Als dat niet het geval was zou deze functie er ook niet komen. SGE was daarom ook blij verrast met het aantal geïnteresseerden. Van de 9 sollicitaties zijn er 2 personen, beiden deeltijd, aangenomen voor deze functie."

Cure

Senior medewerker

Dennis Hendriks, Communicatieadviseur & Teamleider Klantenservice:

"In een tijd van krapte op de arbeidsmarkt zochten we bij Cure een andere manier van werving en selectie van kandidaten voor openstaande vacatures. Vanwege de prettige samenwerking op het gebied van social media beheer de hulpvraag bij Communiteers neergelegd. Toen in een vrij korte tijd een gedegen digitale ervingscampagne ingericht met o.a. videobeelden, chatbot en advertenties op relevante platformen. Binnen 24 uur naar livegang kwamen de eerste kandidaten al binnen bij ons. In een recordtijd waren de beide vacatures vervuld. Hier zijn wij erg blij mee."

Koninklijke Kuijpers

Monteur industrie

Ervaring opdrachtgever:

"Samen met Communiteers hebben we nagedacht over alle stappen in het proces, kritisch naar de doelgroep gekeken en uiteindelijk een zeer uitgebreide campagne opgetuigd."

Manders totaal

Magazijnmedewerker

Rian van Eersel, manager Algemene Zaken bij Manders Totaal:

"Zodra de advertentie live stond, kwamen de reacties binnen. De samenwerking met Communiteers verloopt prettig en vlot. We merken echt dat er meer sollicitanten binnenkomen via deze weg. Mensen weten ons sneller te vinden."

Senzer

Sociaal Rechercheur

Ervaring opdrachtgever:

"Samen met Communiteers hebben we een moeilijk in te vullen vacature weten te vervullen. De inzet van social media was voor recruitment niet nieuw, maar deze aanpak was effectief en kostenvriendelijk."

Gemeente Veldhoven

Team duurzaamheid

Freek Bakermans, adviseur HRM, gemeente Veldhoven:

“Wij zijn erg tevreden met de samenwerking met Communiteers. Ze luisteren goed naar onze wensen en richten de campagne volledig in, zodat wij ontzorgt worden. Daarnaast koppelen zij alle resultaten terug van de campagne en gebruiken ze die resultaten om de volgende campagne nog beter in te richten.”

Salto

Leerkrachten

Marlie van Dingenen:

"Het is altijd erg fijn samenwerken, er wordt snel geschakeld en er worden goede ideeën bedacht. We krijgen daardoor leuke reacties op onze campagnes!"

Ben jij de volgende tevreden opdrachtever?

Meer weten?

Start een gesprek met de chatbot op deze pagina of plan direct een belafspraak met bas!
Plan belafspraak!